Úvod

04.04.2014 08:55
Vážení obchodní přátelé,

 

dovolujeme si Vám představit elektromontážni a obchodní společnost ELFRAM LIBEREC s.r.o

Historie společnosti sahá do roku 1991, kdy působila pod názvem Elfram. V roce 1995 vznikla společnost s ručením omezeným ve dnešním znění ELFRAM LIBEREC s.r.o. Tento subjekt každoročně zaznamenává navýšení obchodního obratu z minulého období až několik desítek procent. 

Napadá Vás otázka, jak takového úspěchu v tak silné a četné konkurenci firma dosahuje? Způsob je velmi stručný a zdánlivě velmi jednoduchý. V první řadě jde o velmi progresivní formu řízení celého kolektivu zaměstnanců, a to formou osobního zainteresováni na hospodářském výsledku v dlouhodobém sledovaném období procentuální finanční a bonusovou politikou. Je hodnocena i zásluha na získávání pracovně společenského kreditu firmy. Velmi důležitá je i forma výběru našich zaměstnanců, ale především obchodních partnerů, jak ve sféře dodavatelské, tak i odběratelské. 

Za mnoho let naší existence se nám podařilo vytvořit stabilní tým jak v segmentu obchodně přípravném, tak i především v realizačním. Ovšem nejvyšší forma odměny pro celý náš kolektiv je stálá dlouholetá spolupráce s mnoha stavebními společnostmi, státními organizacemi a v neposlední řadě širokou skálou soukromých investorů a zákazníků. 

Skutečnou úctu k jakémukoli zákazníkovi, od mnohamilionových projektů až po drobný zákaznický servis považujeme za naprosto nezbytnou a samozřejmou i přesto, že tato věta zní jako maličko obecně obchodní klišé, náš tým se ji skutečně řídí. V neposlední řadě bychom rádi k tomuto tématu zdůraznili, že jakákoli společnost, chce-li dosahovat nadprůměrných výsledků, musí být řízena vedením, které půjde celému týmu vždy příkladem vlastním nadprůměrným a velmi obětavým přístupem k plnění především svých povinnosti.

Zde by jsme si dovolili citovat velmi obecnou lidovou frázi ,, úspěch připiš práci celému kolektivu, neúspěch především sám sobě ” aneb‚ není špatných zaměstnanců, jen špatných manažerů ”. 

Věřte, že celý kolektiv ELFRAM LIBEREC s.r.o pod naším vedením vyvine maximum energie pro realizaci projektů dle Vašich požadavků k nejvyšší formě Vaší spokojenosti.

                                                                                                                             S úctou a poděkováním

                                                                                                                              ELFRAM LIBEREC s.r.o